Skriveferdighet-

Hun er har skrivet noe utrolig bra. hun heter Hilde . jeg anbefaler deg å lese hele. det utrolig fint å hun skriver det utrolig bra.
Vær deg selv!

Hva tenker du dersom jeg sier det? Vær deg selv..! Ikke alltid like lett, men likevel noe veldig viktig.

Jeg vet at det ikke alltid er like lett det der, det å være seg selv. Samtidig vet jeg at det er utrolig viktig, og vi former oss selv etter hvem vi er med og hvilket miljø vi vokser opp i. 

Hvis du tenker deg et puslespill..
Det er ingen like brikker i et puslespill, og det finnes heller ikke noen like mennesker her på jorden. 

 

I et puslespill passer alle brikkene sammen på en spesiell måte, de er ulike for å vise ulike bilde og for å utrykke forskjellige ting. Vi kan på en måte si at hver brikke har sine egenskaper. Ingen mennesker på jorden er heller ikke like. Vi har alle hver våre egenskaper, og alle egenskapene vi har passer sammen på en spesiell måte. 

Når jeg pusler puslespill hender det at en brikke eller to havner på feil plass, jeg plasserer de feil. Av og til hender det til og med at jeg mister et par brikker. Dette fører til at disse brikkene ikke får utføre den oppgaven de har for at puslespillet skal fullføres, de er på en måte ikke seg selv. Dette skjer også med oss mennesker. Vi er ikke alltid de vi egentlig er ? vi er ikke alltid den personen vi egentlig er. Vi er ikke oss selv

Jeg tror det er veldig typisk oss jenter å prøve å være noen andre, men hvorfor gjør vi det?

Jeg vet ikke.

Kanskje det er det at vi frykter at vi ikke skal bli likt av andre, som den vi faktisk er. Og hvem frykter vi? Jo, de som baksnakker og mobber. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vet hvordan det er å bli baksnakket og selv å være en baksnakker. Og vi kan vel alle være enige om at vi en eller annen gang har baksnakket noen. Jeg har kanskje en periode vært en av de verste (en god stund siden nå), men det var vel mest pga. at jeg var med feil folk. Og sånn er det. Er du med noen som er baksnakkere, som gjør det hele tiden, da blir du en del av det, enten om du vil eller ikke. Om du ikke sier noe, du er med, fordi du står å hører på det. Det eneste jeg ikke forstår er, hvorfor gjør vi det?
Kanskje fordi vi er misunnelige? sjalu? eller bare at det får deg til å føle deg bedre?

Men er det virkelig riktig? At vi kan rakke ned på andre folk fordi det for oss til å føle oss bedre. Nei, det er på ingen måte riktig. Samtidig så vet jeg at det aldri kommer til å bli slutt på baksnakking, men kanskje vi kan prøve å tenke oss om to ganger før vi baksnakker, og kanskje prøve å innse at isteden for å baksnakke folk som er pene eller annerledes eller hva det skulle vært, prøv heller å si noe positivt, eller bare ikke si noe i det hele tatt!

Dette er kanskje et av problemene at vi ikke er oss selv. Derfor, ikke rakk ned på personer fordi de ikke er som deg, fordi det er de ikke. ingen er som deg!

 

 

Så tenk deg om to ganger, før du sier eller skriver noe stygt om en person, 

 

Og det er viktig å huske på at, ikke prøv å vær noen andre.. for det er du ikke. Vær deg selv.. det er det folk vil ha!


skrevet av hilde røed
Les det! :-) ! det utrolig fint!!!!!!!!!!!!!!


trykk her for å komme til blgggen hennes


dett er salgs bloggen min sin nye header   ...    TRYKK HER


hva syntes du om hildes skriv ?

2 hilsner

Hilde

12.jul.2010 kl.20:12

Så søtt av deg : ) <3

idalarsen &#9829;

12.jul.2010 kl.20:17

Det var veldig fint skrevet.

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors