hvorfor leser jeg din blogg??

♦hvorfor jeg leser din blogg ??
det er da et spørmål som sikkert mange lurer på. kanskje du ikke har så mange lesere, å lurer på hvorfor ingen leser bloggen min.  for eksempel Voe. hun har mange lesere. hva gjør bloggen hennes så spessiell ?
vil du ha flere leser, ta ett kikk på topplista av bloggere. kikk litt på de, å se hva de gjør som ikke du gjør...  jeg har ikke så mange lesere selv. jeg må kikke noen ganger på topplista å kikke etter hva jeg kan gjøre anderledenes. 
det kan jo hende at bloggen den er mye bedre enn (foreksmpel)  voe sin. men ingen har "oppdaget"  den ennå.. hvis du setter deg virkelig inn i bloggen din, prøver å få lesere å sånn. hjelper det ikke bare med " hot or not" "konkurranser" o.s.v. da må du finne ut litt..  
her er noen av grunner til at jeg leser DIN blogg :
  • varier innleggene dine.
  • ha "ok" bilder.
  • fortelle om dagen din i på en spessiell måte.
  • ikke bare ha sånn halvferdige innlegg.
  • vise outfit.

Selfølgelig er det sikkert mange andre ting man kan ha med.  akkurat "designet" og "headere"  har mye å si på første inntrykket.  Men dette her er hva jeg menere en blogg skal ha får og ligge på topplista.  ja, jeg skal ikke si at jeg har alle disse tingene. jeg har ikke så mange av det. jeg foreksempel viser nesten aldri outfit, jeg vet ikke helt om jeg varier innleggene mine og det der-  jeg kan ha ok bilder, men det er fra tid til tid egentlig  :-)  

man trenger ikke å ha så mange videor å sånn. selfølgelig er det morsomt å se på videor. men det er ikke derfor jeg leser bloggen din..

mine favoritt blogger er:
tinamarkeseth.blogg.no
ceciliasinstitute.blogg.no
twentyfivee.blogg.no

disse bloggene er de jeg leser fast. å de har de tingene jeg må bare lese! jeg leser selfølgelig mange venninders blogger og random. Disse bloggene har litt hver for seg.  Tinamarkeseth bloggen har mye "fotoblogg" det kan faktisk være gangske morsomt å lese selv om jeg ikke er " foto girl" ..
legg igjenn blogg adrs din , så skal jeg da en titt :-)

4 hilsner

idalarsen ♥

15.jul.2010 kl.13:50

idabewelar.blogg.no : )

cecilie

15.jul.2010 kl.14:07

oj, så utrolig koselig, silje :)!

Tina Veronika

16.jul.2010 kl.23:11

Sv; Tusen takk :D

Å, så koselig at du syntes bloggen min er bra! :D Haha, trodde ikke det var noen som syntes det jeg ;) Syntes bloggen din er skikkelig bra Silje, leser den ofte, også liker jeg motebloggen din også :D

Reca :]

21.jul.2010 kl.22:24

nullhull0.blogg.no - med venninna mi :]

også recame96.blogg.no - blogger ikke noe ofte på den da ; p

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors