Jentekveld

igår hadde jeg bare noen fantastiske personer over til å se film♥  det var kjempe koslig , vi så filmen  " its all about steve ".
Den var faktisk ganske så morsom! Det handal om en jente som likte   en gutt UTROLIG mye, men bare det at han ikke likte ho tilbake, det var en film som jeg kunne ha sett igjenn faktisk.  Sandra Bullock har hovedrollen.

men tilbake til "jente kvelden "  , så så vi film å spiste litt godis å snakka . Det var en jente fra Tjekkia som var venninda til hannah da .   hun het  Domča.  som utales noe som  : Domenicka , elllerno :-)    jeg synts egentlig litt synd på hu, hun kan ikke norsk å når mange jenter er sammen blir det mye snakking, å hun skjønte ikke en dritt!  men etterhvert prøvde vi å snakke litt mer engelsk med hun da! 

her kommer noen bilder fra kvelden ,  i dag har jeg faktisk tenkt å lage ny header + design med helt nye bilder som jeg skal ta i dag da :-)


Har du vært på jentekveld før?
hva skal du idag?

husk meld dere på konkurransen min!

5 hilsner

chalottejohanne<3

06.aug.2010 kl.16:22

det så da veldig koselig ut ::))

btw , jeg har en blogg vs blogg på min blogg , meld deg på om du vill , dette er ikke en reklame vist det var det du trudde :) næi det er det ikke , :)

Hannah

06.aug.2010 kl.19:42

(Y),- Nice bilde av meg :) - ( tunga og greier vettu<3 ).
vært på jentekveld før ja.. begynner å bli en stund siden ! : )

LagHeader - Lager headere

07.aug.2010 kl.20:01

sv; ja , kan godt lage header til deg :D

Ingrid

08.aug.2010 kl.21:53

Det så jo koselig ut

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors