Make up + hair Tutorials

Heisann. jeg er faktsik godt i gang med å skrive lapper, men bare det at imens jeg skriver lappene kommer det bare fler :-) så ja. Men tilbake til overskriften.

Ja, hvis du er opptatt med sminking og hår er en måte å lære på !Det er å sette seg ned foran youtube å søke på sminke tips og hår tips.  Du lærer faktsik en hel del.  Du må bare virkelig sette deg inn i det. Det er jo noen av videone som du kanskje ikke lærer så mye av da. Det er for litt de som er  " flinke ". Men det er bare å finne den videon som er på ditt "nivå". jeg for eks er ikke en av de høye , ennå da :-)  jeg bare setter meg foran speilet å jobber med det.   ;-)  her kommer det noen videor :-)

Make up tutorialsSom dere ser er dette kanskje ikke helt "amatør" aktig, men man kan jo "forenkle" den litt. bare bruk din fantasi !


Dette er kanskje en litt enkelere en . men det er jo vanskelig å få den helt perfekt :-)

Hair Tutorials


Denne syntes jeg faktsik er ganske så søt :-) men istede for å ha en "heste" hale på siden kan man heller kanskje bare fortsette fletta ned .

okey, for å si det sånn er dette litt mere proff sveis. jeg klarer ikke å lage den, men kanskje noen av dere klarer ?


Da fikk dere en liten smake bit av hva dere kan lete etter på youtube, du kan til å med lage den såkaldte lady gaga sløyfa . så nå er det bare å sette igang å lete etter speil å sminke / børste


Har du prøvd "youtubs" tutorials  før?

Ingen som har gitt meg en hilsen

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors