Ny mascara

... fikk jeg faktisk denne morgnen  klokke halv elve .Den lå faktsik på kjøkken bordet.  med en lapp det sto :  Til silje, Fra mamma <3 ..

Det var en fin overraskelse å stå opp til faktisk .  Men jeg har aldri prøvd den, men folk jeg kjenner skryter veldig av den. jeg har faktsik tenkt å teste den nå snart .


Det er den mascaraen (tror jeg)   det er jo to forskjellige børster på hver sin side . Hvit og sort .  det eneste jeg vet er at man skal ta på den hvite først.  har noen dårlige minner med den hvite ...  det var da den "hvite og sorte" mascaraen var helt ny, ingen viste så mye om den. jeg var i danmark å så denne mascaraen på en 10kroners butikk... jeg kjøpte jo den. meg og bestemor satt å lurte på hvem av " fargene " skulle jeg ta på først ?  men vi fant ut av at vi skulle ta på den sorte å så den hvite.  Vi inbilte oss at den hvite ville gi glans da.. men neida.. jeg gikk i byen med hvite øyenvipper ..  å plutselig begynte en dame og le av meg.. det kom brasede ut at man skulle ta på den hvite først- jeg forso ikke helt med en gang hva hun mente. men da tenkte jeg på mascaraen, meg og bestemor fikk faktsik en god latter selv :-)

ja, det var en grusom mascara historie jeg fortalte dere :-) .. men da vet jeg ivært fall det idag .  Fra en ny mascara til en grusom historie , skal jeg fortelle dere at jeg er godt igang med å skrive lappene til konkurransen. men det er liksom alltid noen som ikke klarer å skrive navnet på bloggen eller e-posten sin i feltet! det er bare utrolig irriterende .!  og folkens! dere klarer ikke å lure meg . linke til et blogg inlegg som ikke fins, det er bare teit. sorry meg !  men det er bare utrolig juks. å de som gjør det , får ikke en enste lapp!!!!!!!!!  Men det er jo ikke alle da :-)


men da ble det faktsik mye skrift om en nymascara. selv om det kun er 1/5 om den nye mascaraen min :-)

Men hvis det er noen som har noen tips om denne mascaraen , eller noen grusome mascara historier er det bare å dele ! :-D


DEL :D


4 hilsner

tctinaa

10.aug.2010 kl.12:22

den bruke æå :-D

- æ har spm runde ! :-D

Maria

10.aug.2010 kl.17:00

Har den, men jeg liker den ikke:) men alle ahr jo forskjellige smak:)

Juliane Grundvig Malthe

10.aug.2010 kl.20:25

kan du avslutte konken snart?(A) hilsen en utolmodig ;p

Celine

10.aug.2010 kl.22:38

den har jeg skikkelig lyst til å prøve! <3

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors