Angående konkurransen...

.. Slapp av, jeg avlyser den ikke :-)  men pleas ikke mas om den!  det er utrolig slitsomt, og forresten  det hjelper ikke å smiske , okey?    Det er greit dere spørr, men ikke send meg hundre hvis av meldinger og mas, for det går ikke fortere. jeg holder på å skrive lapper,  men det tar litt tid,å gidder ikke bruke resten av sommerferien å skrive lapper.   det håper jeg dere skjønner vell.

Som jeg nevnte i forrige innlegg, ikke prøv å juks ved å skrive blogg navnet de flere ganger , det hjelper heller ikke å skrive smiskende ting!!  jeg får liksom :  du er verdens beste blogger , osv.  Kanskje dere syntes det men ikke skriv det i konkurranse feltet . pleas...   

OG VÆR SÅ SNILL skriv blogg navnet eller eposten! Jeg har fått utrolig mange komentarer som jeg som det ikke står noen ting, ikke et navn en gang, hva skal man liksom gjøre med det ?  .  men men , det kan jo ikke alt være perfekt :-)

Men ivært fall ! tusen ♥ takk for at du meldte deg på konkurransen min :-):-))

6 hilsner

Smileyis

10.aug.2010 kl.21:14

Fin blogg :-)

hooop

11.aug.2010 kl.07:51

haha jeg kjønner hva du mener, men kan du ikke kopiere alt i kommentar feltet også skrive det ut, og så har du alle navnene, det eneste blir å klippe eller rive de ut ;)

rikke pedersen

12.aug.2010 kl.00:59

jeg er med :)

Nolti

13.aug.2010 kl.12:26

Vær så god :P

smilefeys

13.aug.2010 kl.16:40

skjønner:)

<3 Sadaf

21.aug.2010 kl.20:29

Jeg har ikke mast:) Jeg er tolmodig. Jeg trodde faktisk at du hadde avsluttet konkurransen fordi jeg ikke hadde vært på bloggen din på lenge, men jeg er glad for at du forsatt har konkurransen>:)

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors