Forelsket i kjærlighet.

Det er jeg , retten og sletten. det er bare en helt fantastisk ting ..

nå skal jeg sitter her og kjede dere med mitt "piss preik" , jeg skal faktisk skrive litt , for å få ut følelsene mine.  Det er kanskje ikke den smarteste å skrive det på bloggen, men jeg vil liksom "formiddle" folk om det uten at det skal lage mye styr om det. derfor  velger jeg  å skrive det på bloggen min..   Jeg forventer ikke at folk skal lese alt, men det hadde faktisk vært litt "deilig" da :-)


Jo,  jeg har falt for en gutt. som jeg faktisk ikke har vært så mye for. Jeg er den personen som får kanskje litt "følser" fort. men dette er noe annet ? dette er ikke en helt normal følelse .. det er noe fulstendig annet. å jeg aner ikke noen ting om den følelsen ??  hallo liksom ?  Jeg tenker på "den" personen hele tiden nesten, å vær minste ting som skjer som minner meg om han , da begynner jeg å le. hvis det er noe "dumt" som skjer med den personen, blir jeg gående lei meg .. Jeg har aldri hatt en så STERK følelse før for en person. eller  gutt da for å si det litt mer detaljert.. men noen ganger dabber den følelsen helt av, å han er egentlig ikke noe for meg plutslelig . så turner den følelsen til det motsatte . det forvirrer meg!!  .. Det skal ikke være enkelt eller hva ?  

Det er så mange ting som jeg får adrenalin-sjokk av . når det plinger på tlf min blir jeg anspent .  hvis det er fra noen andre blir jeg litt " deppa " . jeg har jo  gutter jeg tekster med som er utrolig koselig å snakke med. men det er faktisk noe HELT spessielt med den personen !  det er bare merkelig ,  jeg snakker ikke alt for ofte med han , eller er så ofte med han.. veldig rart at man en sånn følelse skjer såå fort. ..   nå er jeg da en litt håpløs forelskelser , så ja..  jeg drømmer meg alltid bort når det gjelder " kjærlighet " .  Tenker litt sånn "film modus" .  da skjønner dere det litt vel ? romantisk film modus da. ikke noe sånn skrekk film , hehe :-)    
men tror egentlig ikke det er noe "fremtid" med den personen, jeg føler at "den" personen kommer bare til å være på kontakt lista mi .  så ingen forventninger så dere vet det.   Men de stundene jeg har vært med han var det  " film modus" skal jeg si dere!       dream world - som jeg ikke opplever så ofte..  Det kommer til å være et minne for resten av livet  " den følelsen " ..


Der ble det litt tekst :)

Tumblr_l7d4sfmxah1qbuivko1_500_largeTumblr_l7onjjfdbm1qzu1fjo1_500_large
Tumblr_l7uope8ghl1qzkmfho1_500_large

3 hilsner

diddiana

04.sep.2010 kl.13:22

Hei, kjempe fin blogg! Fortsett sånn :) Btw. Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, hyggelig hvis du hadde stilt meg noen spørsmål :-)

celine

04.sep.2010 kl.22:17

så flott silje! unner deg den følelsen! er ikke ofte den kommer rundt om kring <3<3<3

Hannah,- wake up to the ford

05.sep.2010 kl.11:54

åååå <3 vet han om det?? <3

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors