Språkreise

ÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the dream of all! , jeg vil bare så sykt på språk reise , at det gyser inni meg!  jeg har sittet ganske mye idag å kikket på forskjellige steder, land og selskap..  og priser.  Jeg må få til det en gang. Den store drømmen er U.S.A eller Australia. venninda mi Julie  skal på spåkreise til neste sommer i Australia. som jeg missnunner henne da!  Jeg har hørt om andre som skal og. 
Jeg har lyst å starte med England eller Malta, helst Malta. Sånn at jeg går gradevis ..  To uker hadde ikke gjort noe .   Det hadde vært koselig å reist med ei venninde/venn ned på språkreise. så jeg ikke hadde vært alene. Men det er jo folk fra hele verden som reiser da, så hadde sikkert ikka hatt noe problem med å møte noen nye.

Det stedet i Malta som hadde vært fint å reist hadde enten vær Gozo, St julian's eller St pauls' bay . Det hadde vært helt fantastisk.. Det skal bli meg en dag!  Jeg har jo ikke om alllt for lenge konf, kanskje spare pengene til en språk reise? jeg vet ikke jeg, tid kan endre seg..


Ef - språk reiser har mange destinasjoner å reise til . man kan til og med oppholde seg hos familier som bor nede ved destinasjoner. det hadde vært litt skummelt i mine øyne egentlig , kanskje sett eller møtt familien ?  man kan jo også være andre steder å sove .

California -  USA ♥

St Julian's  bay  ♥  dit mååå jeg bare   -  Malta


Du kan finne masse om språk reiser  HER og HERSpråkreise in my ♥


har du vært på språkreisefør ? hvordan var det?'

hvor vil du reise på språkreise??
Ingen som har gitt meg en hilsen

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors