sommer over - venter på snowboard tid

ja, det er meg. sitter å venter på snowboard tiden kommer..   Gleder meg faktisk til denne "sesongen" . ifjord sto jeg ikke så mye på snowboard, da var det litt mere mini ski ( ikke twintip ) .  nå har jeg sittet litt å kikket på nytt snowboard og ny snø jakke, for det skal jeg ha :-) skal på leting i morra ?  ja jeg veit , litt tidlig . men da er jeg i god tid utee .. :-)

sist vinter kjørte jeg lyserosa bobblebukse , turkis jakke, og freshe rosa snøbriller, og accs ved siden av da ( lue , våtter,  skjerf)  det var jo litt her og der.  Men i år skal jeg kjøre en litt annen vei.. Det er kanskje ikke så viktig med åssen du kleer deg når du står på snowboard. men jeg er en sånn person som henger seg opp i sånt no fjas......men jeg har kikka litt på klær på nettet så her kommer det ( ikke snowboard ting)


nicest ever  hm

Carhartt Girls, Jo Shirt, Reef Check

søt skjorte . fra Session.
armbånd hm
Ble ikke så mye :-)

har du noen tips om klær på nett ??

hva syntes du om tingene?Én som har hilst

C H A L O T T E J O H A N N E <3

10.sep.2010 kl.07:39

Hei !

jeg har laget deg en header , men den er på bloggen min så vist du går inn og ser så finner du den , men du må bare bls litt lengere ned og vist du ser jeg sitter på msn så bare si hei . så skal jeg sende den der heller men vist du har lyst ogg bruke den da :)

men du ?

når tid skal du trekke god bag

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors