oppsummering fra helga

i helga  har det ikke vært mulig å blogge. hatt det utrolig opptatt :-)

 

jeg gjorde dette i helga :

fredag : da var jeg på skolen :-p men i gym'men  hadde vi orientering . jeg var sammen med Amalie, det dømt ikke bra . :-)   vi skulle da finne poster langt ute i ingenmans land . vi følgte litt etter mari og oda .:D men  da ble de "sinna" . hehe .  meg amalie gikk VELDIG feil skal jeg si deg. vi var mitt inni en slags skog , å måtte komme oss ut derifra,  Amalie falt i en brennesle busk . ja en brennesle busk , å hun fikk hvite prikker . og røde merker over hele kroppen stakkars.   men etter det dro Mari Amalie og meg til byen for Mari skulle klippe seg . hun ble kjeeempe fin! Amalie og meg gikk på utkikk etter bursdags gave til Celine :-)  når jeg kom hjem måtte jeg skyndte meg å skifte til fotball kamp som vi skulle spille mot Runar.  stillingen bel 1-1 . rett etter bursdagen...  bursdagen var hos søte bursdags barnet Celine :-)  koste meg big time! .  vi så en skrekkfilm  " orphen" den var skummel ;o  . etter det dro jeg hjem. hannah overnattet :-)

lørdag:da sto jeg opp klokken 0500  ikke en lang natt. da  var det i full gang med sminking og ordning til dansekonkurransen. Vi dro ca 0715 å var i skedsmo ca 0845 - da danset min søster først.å så var det meg. Søstra mi fikk en syvendte plass og jeg kom til semien, ble fornøyd faktisk siden jeg akk har rykket opp å danser med høyere nivåer. Etter konkurransen dro vi på ikea. Gjett om folk stirra, ikke rart ..  Det ble en ganske kort tur hjemmover siden jeg sovna. hannah var med å så på :-)  når jeg kom hjem var det rett under dusjen , ta på seg nattpysj  klokka 1700 faktisk .. å jeg tarda one tree hil :-)  så sovna jeg litt tidlig .

søndag: da sto jeg opp ved 1200 tiden . la meg foran tv'n å watcha noen one tree hill episoder . så dro jeg til Ingvild koste meg kjempe masse! vi så på film " superbad"   . så dro jeg hjem å bare slappet av resten av kvelden :-)

 

en liten oppsummering.   jeg sier bare 100000000000 ganger unskyld for at jeg er så utrolig treg til å avslutte konkurransen , skal skynte meg kjempe!

 

bursdag celine <3<3

 

det kommer fler bilder , bare har ingen på denne pc'n  :)

 

 


Ingen som har gitt meg en hilsen

skriv en liten hilsen til meg <3

kulesissi

kulesissi

15, Agdenes

Velkommen til bloggen min! kontakt meg og still spørsmål på kulesissi@live.com

hits Cursors