snø snø kom til meg 

snø snø kom til megokei, jeg skal ærlig innrømme at jeg liker snø , og gleder meg masse til å stå på snowboard og slalom . Det er jo selfølgelig kaldt og sånn, men det er såå deilig og ta seg en dusj/bad etter en kald snø dag.

jeg har faktisk begynt og få julestemning alerde. Til morgen i dag, var det mørt og snø  og jeg drakk kakao og spiste nektarin.! det kaller jeg julestemning-  Nå gleder jeg  meg til jul! til liksom den deilige stemninga :)

meeeen for å skuffe dere litt med julestemninga og alt det, skal jeg ikke kåre konkurransen  min før morra eller fredag. jeg orker rett og slett ikke gjøre det nå . nå er jeg liksom litt oppslukt i en bok som jeg virkelig vil bli ferdig med å lese.

 

forresten, jeg har fått nytt design + header, den er selfølgelig ikke helt ferdig ennå . Det  nærmer seg slutten på det.

Jeg anbefaler boken jeg leser til alle som liker spenning , og liker å liksom sette seg litt inn i boken..

kort forklaring :

Lisa er krimnaletterforsker  og  har akkurat kommet til en sak der alt står stille. Ambasadøren til thailiand er drept . han ble funnet drept på hotellrommet sitt naken bindt i en stol.  ( man får vite hva som har skjedd i 1.kappittel) Lisa lunde trenger hjelp. og får hjelp av psykologen Sander mørk.   De finner da masse spor som fører . Boken handler mye om tsunaminen i Thailand.  boken heter : Stillest vann.

  

skolen jeg går på har alltid en musikal vært år som mange av elevene på skolen deltar i . I fjord hadde de musikalen " greas "  . Jeg var ikke med da.  mine venninder Ingrid og  Maddeleine hadde hovedrollene.  Og de gjorde det kjempe bra!  I år har vi Danseforestillingen " gatelyst " som er basert på filmen " step it up 2 the street" danse filmen. Vi har begynt litt smått, er nesten ferdig med en  av dansene. Den blir drit kul! .-
jeg er faktisk såååå heldig at jeg har fått en bitteliten rolle! Som jeg er utrolig glad for. Jeg spiller ballettdanseren " johanna " . Jeg har ingen replikker men jeg skal danse solo 2 ganger og  være med i noen scener . GLEDER MEG SYKT!

step-up-2-the-streets-poste.jpg

filmen.

 

hva syntes du om headern min og designet ?

har du sett filmen "step up 2 the street"?Ingen som har gitt meg en hilsen

skriv en liten hilsen til meg <3

hits Cursors