Novembermesterskapet 2010

Heisann folkens.

Idag sto jeg opp klokka 0530 ,  ble fiksa hår på av Adrianne i går.  Jeg pakket en stor kasse med masse sminkte og drakta mi. klokka 0715 dro vi, på vei mot Skedsmohallen.  Karoline og meg satt i bilen, hun danser "rekrutering" dansingen er delt inn i forskjellige "nivåer" etter hvor mange poeng man har ( man får poeng ved plasering.  )
her er rekken :

  • nybegynner
  • rekruttering
  • litt øvet
  • mester
  • champion
  • elite

Karoline er i rekrutering og jeg er litt øvet. Karoline danser først . da er det først innmars , og så begynner de etter aldersforskjell.. Karoline kom til semifinalen og det var rundt 20stk med i hennes gruppe.. synd at hun ikke fikk plasering : -(  jeg sminket meg da i bilen, på vei opp , var litt mislykket . Så når jeg kom opp dit sminket jeg meg på nytt..  Etter karoline var det littøvet som skulle danse. da var det først innmars og så begynte konkurransen.  det var ganske mange i min klasse. rundt 35-40. Det er først åpningsrunde. så er det noen som kommer videre ( jeg kom videre ) så er det noe som heter "2.sjanse" for de som ikke kom videre kan prøve en gang til. Så var det 2.runde. da danset jeg. jeg følte at det gikk sikkelig dårlig. så var det opprop til de som kom til semien, da var jeg så heldig at jeg kom videre. da danset jeg semifinale. Etter semien var det opprop på finalen. jeg var så nervøs... plutselig roper de oppe meg og jeg danser finalen , da danset jeg mye bedre enn det jeg gjorde de andre gangene.  det er jo plaseringer i finalen 1-8 : - ) jeg fikk 3.plass! :-) jeg er kjeempe fornøyd nå :-)

jeg skal kanskje påjentekveld hos ingvild i dag. får se om jeg orker etter en lang dag <3

her kommer det noen bilder ;)

rundsparkgitarhoppsøstre forevhafinalen :-)

 karoline :) jeg er bare sykt flink til å ta bilder assa!pokalen :-)

 

hva syntes du om bildene ?

hva skal du i kveld ? :-)

 

silje

 

2 hilsner

Hanna

13.nov.2010 kl.19:30

Super fine bilder!!:)

Hilde

13.nov.2010 kl.22:38

dere to doller assa <3 kjempe flinke dere er <3 ikveld skal jeg bare slappe av, siden jeg har så vondt i armen min etter at jeg har vært hos ei venninne <3 kos deg ikveld <3

skriv en liten hilsen til meg <3

hits Cursors